Teman-teman

Saturday, May 28, 2011

Ingatkah Sudah Tamat Riwayat

Entah kenapa bila aku buka blog WN untuk nak update, tiba-tiba saja ia sudah menjadi celaru. Puas aku cuba cari settting. Namun gagal. Bila aku klik untuk nak balas komen dia masuk terus ke getting started. Maknanya nak buat blog baru. Akhirnya aku mengambil keputusan untuk menamatkan saja penulisanku ini. Angin malas telah melanda aku. Aku tak buka terus blog apatah lagi nak merantau ke blog orang lain. Entah kenapa aku jadi begini. Ada sebabnya kut. Tak apalah.

Ketika berada digerai isteriku, aku terdengar perbualan customer yang mengatakan browser firefox sekarang ada masalah. Dia menyarankan kawannya agar menggunakan Google chrome. Terfikir juga aku why not aku cuba Google Chrome. Akhirnya bila aku buka GC alhamdulillah blog WN masih lagi dalam keadaan kemas. Jadi here i am masih lagi disini. Ingatkah akan terkubur WN tanpa nesan.

6 comments:

Marina Monroe said...

Jangan lah stop menulis..Arif dah jadi kawan cyber saya, setiap penulisan Arif akak baca, cuma kadang2 akak tak tinggal jejak sebab badan tak sihat..

Ariff Budiman said...

Marina Monroe...Terima kasih akak kerana terus menyokong. Cuma kadang-kadang dia mai dia punya senggugut tu yang jadi malas nak menulis.

scr said...

wat saspen ja mozilla ni...haha

kapten said...

WN jgn berkubur lg...huhuh...blo WN menjadi destinasi wajib saya di alam maya...

Ariff Budiman said...

scr...betul...betul..betul

Ariff Budiman said...

kapten..Mula2 memang rasa feddup bila buka nampak berkecamuk blog. Hati masa tu pula sedang berkecamuk juga. Maka selari lah tu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...